Powiększ zdjęcie
Wentylator COOK został zaprojektowany z myślą o gastronomii.
Najważniejszymi cechami tych urządzeń jest zastosowanie wirników promieniowych o podwyższonej odporności na zanieczyszczenia.
Konstrukcja umożliwia łatwy dostęp do wirnika w celu inspekcji oraz czyszczenia.
Na wlocie oraz wylocie z wentylatora zastosowano okrągłe przyłącza, dostosowane do montażu rur spiro.
Wentylatory te przystosowane zostały do przetłaczania czynnika nie powodującego korozji
o temperaturze od -15°C do + 60°C.
Dopuszczalna temperatura otoczenia od -15°C do + 40°C.
Konstrukcja:
Wentylatory wykonane zostały ze stali czarnej S235
zabezpieczone przed korozja poprzez malowanie proszkowe.
Wirniki wentylatora wyważany dynamicznie w klasie G 6,3.
Silniki elektryczny trójfazowy o stopniu ochrony IP i napięciach według własnej tabliczki znamionowej,
przystosowany do regulacji obrotów.
Parametry techniczne : | |
Wykonanie : | STALOWE |
Montaż : | BOCZNO-KANAŁOWY |
Rodzaj wirnika : | PROMIENIOWY |
Wentylator : | WYCIĄGOWY |
Średnica przyłącza fi Ø [mm] : | 160 |
Wydajność max [m3/h] : | 2200 |
Spręż max [Pa] : | 1000 |
Obroty silnika /min : | 2800 |
Moc silnika [kW] : | 0.55 |
Napięcie zasilania [V] : | 400 |
Prąd znamionowy [A] : | 1.4 |
Temperatura przepływu powietrza [°C] : | 60 |
Współczynnik ochrony [IP] : | 55 |
Głośność [dB] : | 79 |
Przystosowany do regulacji obrotów : | TAK |
Producent : | TYWENT |
Kod Produktu : | COOK-16B 3F |
Gwarancja : | 2 lata |
Wysyłka kurierem : | Na palecie |
Opis
Specyficzne kody